kultura

Që nga viti 1974 ishte KF Bashkimi themeluar. Ky klub futbolli kishte krijuar një njohje të lartë në rajon tashmë në vitet 80. Klubi momentalisht ka një ekip të parë. Në të ardhmen duhen te integrohen ekipe për të rinj në këtë klub të futbollit.

Një kor tradicionale për fëmijët është nën rishikim dhe ringjalljes.

dita e koretinit

dira e koretinit

festa ne diasporë

festa-ne-diaspore