kontakti

shoqata humanitare koretini
Postfach
CH-8105 Watt ZH
Gjirollogaria: CH52 0900 0000 6110 2500 5

 

E-Mail: info@koretini.com

 

Impressum

 

Disclaimer:
Shoqata humanitare Koretini nuk pranon asnjë përgjegjësi për saktësinë, voli dhe plotësinë e informacionit.

 

Përgjegjësia për weblink:
Referencat dhe lidhjet me faqet e internetit të palëve të treta janë jashtë përgjegjësisë së shoqata humanitare Koretini.

 

E drejta e autorit:
Përmbajtja në këtë faqe interneti nga shoqata humanitare Koretini janë copyright si teksti, imazhet, grafikët apo përmbajtje të tjera dhe nuk mund të përdoren pa lejen me shkrim në çfarëdo forme apo lloji.

 

Koncepti:
Valton Rexha

 

Realizimi teknik:
Blerim Lecaj